lauantai 22. lokakuuta 2016

Päivä mun kanssa

Hui miten viime päivät ovat menneet haipakkaan. Suunnittelin torstai-illalle pitkästä, pitkästä aikaa päivä kanssani-tyyppistä postausta, kun kävin Helsingissä muillakin asioilla, kuin vain kouluun liittyvillä. 

Olinkin niin poikki kun pääsin kotiin, etten jaksanutkaan enään avata konetta. 

Eilinen päivä sujahti kuin siivillä I love me-messuilla töiden parissa, tänään samaten. Päätin silti tulla moikkaamaan sua tänne blogiin torstaisten kuvien merkeissä. 

Aloitetaan ihan aamusta. 

Kello soi aikaisin. Vedin collarit jalkaan ja tein hiukan liikkuvuusharjoituksia. Lähtee päivä kivasti käyntiin, kun hengailee vähän aikaa pää alaspäin. Heh!


Aamujen paras hetki nykyisin on kahvihetki. Jännä, mutta vielä vuosi sitten aloitin aamuni vihreällä teellä. Kahvin kaveriksi kauhoin kiireessä vähän tuorepuuroa kitusiini, ja riensin junalle. 


Helsingissä oli kiva, mutta viileä ilma, kun vähän ennen aamuyhdeksää porhalsin paikalle.


Otin suunnaksi Etelärannan ja Tangle Teezerin tilaisuuden, jossa harjan luoja Shaun Pulfrey kertoi uutuustuotteesta, The Ultimate Tangle Teezer -viimeistelyharjasta


Oli kiva nähdä tuttuja! Kävin vähän kuokkimassa taustalla kun Business Woman nappasi Sara S:sta kuvat. Sitten sainkin Sarasta kahviseuraa. Olipa huippua tutustua tuohon maailmanmatkaajaan vähän aiempaa syvemmin. 


Kaffittelun jälkeen päädyin Zaran sovituskoppiin kahden vihreän mekon kanssa. Niistä toinen päätyi huokean hintansa vuoksi mukaankin. 


Iltapäivä kului Messukeskuksessa. 

Ensin treffasin kaiman, joka puuhasi duunipaikkansa ständejä I love me-messuja silmällä pitäen, ja priiffasi mullekin sitten vähän työkuvioita. Minä kun vietän viikonlopun messuilla Fastin, Celciuksen ja Cocovin parissa. Huippua! 

Sitten kävin kippistämässä Messukeskuksen tupareissa heidän uusia mageita työtilojaan yhdessä Business Womanin, Marin, Annukan ja Mysterious M:n kanssa. 


Illalla olin niin poikki päivän menojen jäljiltä, että haettiin laiskoina Subwaysta iltapalat. Ja syötiin ne sängyssä lainakoiran tuijotellessa kieltään lipoen vieressä. 


Oli kiva päivä, vähän vaihtelua perusarkeen  

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva tavata messutupareissa! On sullakin ollu aika haipakkaa:) Nähdään taas!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!