maanantai 28. marraskuuta 2016

Maailman hienoin verkkatakki

Noin kaksi vuotta sitten Stella näytti blogissaan uuden, tajuttoman mageen Addun verkkatakkinsa. Kuolasin samanlaista Stockmannilla, mutta en raaskinut ostaa. 

Vuotta myöhemmin Annan blogissa vilkkui jopa Stellan takkia upeammalla kuosilla koristeltu verkkapuku. Alkoi sekopäinen googlettelu. Jäin nuolemaan näppejäni. 

Tämän vuoden alussa Iina viimeisteli pakkomielteisen ihastumiseni Adidaksen värikkäisiin verkkatakkeihin tällä postauksellaan. 

Pari viikkoa sitten Zalando lähestyi markkinoinitarkoituksella sähköpostilaatikkoani. Verkkokauppa vinkkasi henkilökohtaisista valinnoistaan juuri minulle. Ja mitäs siellä sitten olikaan? Eipä vähempää, kuin maailman hienoin, täydellinen Adidaksen verkkatakki


Pidän 80 euron takkia kamalan kalliina, mutta arvatkaapa mitä? Se teki minut niin iloiseksi, että taitaa tuo olla menetetyn rahan arvoinen. 

Tämä Adidas Originalsin takki on niin siisti, että jopa ostoskeskuksen vartija innostui kehumaan sitä, kun otimme näitä kuvia. Kysyi hinnan ja ostopaikankin. Joku saattaa ehkä saada aika ihanan joululahjan. 

Tsekkasin juuri Zalandon verkkosivuston, ja kaikkia kokoja on edelleen saatavilla. 

Kannatti odottaa kaksi vuotta. Tämä nimittäin on kaikista himoitsemistani takeista eniten minun näköiseni. 


Mitäs sanot? Iskeekö teikäläisen makuun?

11 kommenttia:

 1. Oiijjjjjjj just täydellinen ois mullekin toi. Juu eli tykkään. Ihana ihana iha na!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoita äkkiä joulupukille tai lahjo itsees :)

   Poista
 2. Sanon, että tykkään. Ja iskee täysillä mun makuun!! Kivan, erilaiset kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja hei hauska myös että vähän erilaiset kuvat miellyttää ♡

   Poista
 3. Tosi kiva takki! :) Olen myös ihastellut Adidaksen värikkäitä takkeja, mutta vielä en ole sellaista raaskinut ostaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! :) Adidaksella on vaikka mitä kivaa, mutta hinnat tosiaan sen verran korkeita, ettei ihan kaikkea silmää miellyttävää kyllä viitsi hankkia. ...toisaalta, ihan hyvä niin. Maailma hukkuu rojuun ja tekstiilijätteeseen.

   Poista
 4. No ehdottomasti iskee kyllä munkin makuun! Vaikka ehkä vielä enemmän iskee tuo Iinan päällä nähty :)

  Onhan se hinta aika korkea verkkatakille, mutta jos tietäisi, että tulee varmasti käyttämään paljon niin varmasti on sitten sen arvoinen.. Itse vaan epäilen, että noinkohan tulisi käyttöä kuitenkaan... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se tosiaan ihan valloittava, ja olen varma, että sillekin olisi ollut käyttöä. ...itseasiassa, nyt täytyy hillitä etten ala pian googlettelemaan mistä ebaysta vielä löytyisi ;)

   ;ä olen niin verkkatakki-ihminen, että voisin pukeutua kyseiseen vaatekappaleeseen vaikka joka päivä. Itseasiassa, yritän hillitä että pukisin joskus jotain muutakin :D

   Poista
 5. On kyllä kiva! Eikä hintakaan mun mielestä niin paha ole, varmasti tulee käyttöä koko rahan edestä :)

  VastaaPoista
 6. On kaunis! Ostin itse aika samanhintaisen Addun takin 1,5 vuotta sitten enkä ole mitään vaatetta käyttänyt niin paljon. Se on päällä leikkipuistossa, perhekerhossa, salireissuilla jne. Tänään näin kaupungilla aivan mielettömän hienon Adidaksen takin yhdellä tytöllä päällä, melkein täytyisi se googlettaa. <3

  VastaaPoista
 7. Ehkä kaunein niistä, mitä itselleni on tullut vastaan. Kyllä voisin nähdä omassakin käytössä seuraverkkaritakin rinnalla lentiskentän laidalla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!