perjantai 23. joulukuuta 2016

Mikä pikkujouluilta!

Alan pikkuhiljaa toipua keskiviikon pikkujouluista. Kyllä vain, keskiviikko voi olla loistava päivä viettää pikkujouluja! Ainakin, jos osallistujalista pullistelee vain bloggaajia.

Joku heitti ensin ilmoille varovaista ideaa, toinen antoi kannatusta ja sitten Nata laittoikin jo oikein kunnolla tuulemaan ja pikkujoulut järjestyivät. 

Meidän käyttöömme oli varattu ravintola Krog Madamen edustustilat varsinaisen ravintolan vinttikerroksesta! Huh, mikä mesta.  Mikä hienointa, ilahduttavan suuri ryhmä pääsi paikalle. 


Minä aloitin juhlahumuun valmistautumisen Niinan kanssa Original Sokos Hotel Presidentistä, jonne saapastelimme suoraan juna-asemalta. 

Olen seurannut hotelli Presidentin remonttia mielenkiinnolla sivusta, joten odotin kovasti pääseväni tutustumaan uudistuneisiin huoneisiin. No, en tietenkään majoittunut kuin yhteen, joten muut Paola Suhosen ja Ivana Helsingin käsialaa olevat huoneet jäivät vielä mysteeriksi. Ehkä ensi kerralla... 

Hotelliin tulee viisi erilaista teemamaailmaa. Juhannus, talvimyrsky, hiljaisuus, satumetsä ja sisu. Me majoituimme talvimyrskyyn. 

Ilta oli tietenkin aloitettava teemaan sopivalla skumpalla, kun sellaisen sattumalta valikoimasta huomasin. 


Alkumaljojen jälkeen lämpöinen talvimyrsky vaihtui sateiseen ja märkään helsingin keskustan katukuvaan. Onneksi matka ei ollut pitkä. 

Ravintola on jokseenkin tuttu jo ennestään - juhlimme siellä rakkaan kaimani kolmekymppisiä - joten tiesin odottaa ruoan olevan loistavaa, mutta ne tilat. Niistä olin positiivisesti yllättynyt. 

Jos nyt satut suunnittelemaan jonkinlaista yksityistilaisuutta tai kokousta, tsekkaa Krog Madamen parvekeelliset edustustilat. Ne sijaitsevat Helsingin kattojen yllä. Tilassa on 2 erillistä saunaa ja yhteinen iso lounge alue. Tai siis kaksi käsittääkseni, mutta itse jämähdin vain toiseen. Sieltä päällimmäisenä jäi mieleen mielettömän magee hirsiseinä, jollaisen minäkin haluaisin kotiini.

Siellä suuren pöydän ääressä kelpasi tavata tuttuja, tutustua uusiin tyyppeihin ja jännätä joulupukin vierailua. 

Kyllä vain! Joulupukki, tai ainakin yksi parrakas mies kävi, ja ihan jokainen sai lahjan. 

Nata abloodeeraa Nooran mielettömälle joulupuserolle


Olin vähän yllättynyt että minun lahjani olikin niin tosi hyvä. Luen paljon, ja yleensä samaan aikaan muutamaakin kirjaa, koska en vain malta antaa loppujen odotella yöpöydällä vuoroaan. No, nyt sain taas lisää luettavaa. Judith Beckin Becin menetelmä - treenaa aivosi, hallitse painosi. Haha! Mahtavaa!

Mutta kuten kuvista näkyy, muidenkin lahjat olivat yhtä mahtavia. Ehkä kuitenkin pisimmät oljenkorret vetivät Noora ja joulupusero, ja Irenen ananaslasit. Olen vähän kateellinen...

Iina sai ihanan joulunpunaisen paketin Sallan seuratessa vieressä

Erika ihastelee Irenen supermageita arskoja. Haluaisikohan Viviankin ne itselleen?

Olen aivan superlaiska ruoanlaittaja, mutta rakastan hyvää ruokaa.  Krog Madame taitaa hyvän, ei vaan loistavan ruoan. En ehkä kestä. 

Oli lohipitsaa, oli falafelia - joita muuten btw rrrrrrakastan - tabboulehia, erilaisia juustoja, bataattia, portobello tortillaa... Ei hyvänen aika, miksi ei meillä täällä päin ole tällaisia asioita tarjoavaa ravintolaa, kysyn vain? Alkaisin vakkariasiakkaaksi. 

Tsekkasin muuten juuri ala carte-hinnat. Eivät ole päätähuimaavia. Tiedänpähän mihin houkuttelen Janin kanssani syömään seuraavan kerran, kun ollaan huudeilla. 

Nina jännää mitä pukki tuo.


Olen tullut niin vanhaksi että nykyisin väsähdän jo alkuillasta. Krapulatkaan eivät ole enään mitään pikkujuttuja, vaan vähintään kahden päivän kärsimyksiä. Siksi oli yllättävää, että ilta jatkui minunkin osaltani niin myöhään - tai siis aikaiseen.

Kaiken hauskuuden, niin tanssimisen, keskustelujen ja herkuttelujen jälkeen oli ihana kävellä pienen pieni matka hotellille, ja käydä omaan viihtyisään talvimyrskyyn nukkumaan. Kello neljältä aamulla. 

Voitte kuvitella, miltä tuntui kun hotellin remontti jatkui aamulla viereisissä tiloissa. Heh. 


Nyt on pikkujoulut juhlittu, ja aatto on huomena. Olen niin valmis. Me aloitame päivän äidin luona riisipuurolla ja joulurauhan julistuksella. Sitten matka jatkuu siskon perheen luo. 

Tulee varmasti ihana joulu. Toivon sitä sinullekin. 


Kiitos vielä Natalle bileiden järkkäämisestä, muulle jengille huippuseurasta, Krog Madamelle KAIKESTA, ja Original Sokos Hotelli Presidentille kun tarjositte näin suloisen majoituksen. Kiitos 

2 kommenttia:

  1. Katselin Instasta näitä kuvia, näytti niin kivalta! :) Siellä oli Suomen ykkösbloggarit koossa. Ihanaa joulua Ansku! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei murunen, ihan superihanaa joulua sullekin ♡♡♡ Nähdään taas! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!