sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Pakohuoneessa parasta on elämyksellisyys

Oletko jo kuullut pakohuoneesta? Minä olin kuullut vain ohimennen konseptin nimen, ennen kuin pääsin kokeilemaan sitä käytännössä Janin, Niinan ja Sakun kanssa. En siis oikeastaan tiennyt hommasta mitään faktuaalista, vaan lähdin peliin mukaan avoimin mielin.

Pakohuone kuulostaa erilaiselta, mitä se tosiasiassa on. Ainakin tämä Tampereella sijaitseva Getaway.

Excuse mua, mutta mikä on tuo aviomieheni katse, ja mitä Saku oikein vihjaa? 

Kuvittelin pakohuoneesta tapahtuvan paon olevan vähintäänkin pakokauhun täyttämä, maustettuna ahdistavilla klaustrofobisilla fiiliksillä. Näin mielessäni labyrintin, johon jään ikuisiksi ajoiksi jumiin, jollen ratkaitse vastaan tulevia ongelmia.

No, en jäänyt, vaikka emme päässeetkaan aivan maaliin saakka. Mutta hilkulla se oli (ylläolevasta kuvasta voinemme päätellä ketä harmitti eniten, että emme selvinneet ulos voittajina). Eikä se pakohuonekkaan muuten ollut mikään labyrintti. En kokenut ahtaanpaikankammoa, saati liioin pakokauhua.


Pakohuone on eräänlaista aikuisten leikkiä. Minä fiilistelin ja tutkailin alkuun, miehet ryntäsivät huoneeseen innoissaan ja Niina oli sitä mieltä, että mhinkään ei kannattaisi koskea koska eihän dekkareissakaan heti aleta sotkea rikospaikkaa.

Oli hienoa hoksata jälkikäteen, että en ajatellut tuon pakotunnin aikana mitään muuta kuin käsillä olevaa ongelmaa. Eli sitä, mihin ihmeeseen manserokkibändin laulaja Raipe on kadonnut?

Pakohuoneeseen mennessäni olin työpäivän jäljiltä uupunut, mutta sieltä lähtiessäni fiilis oli innostunut ja virkistynyt. Nukuin seuraavan yön kuin tukki. 

Parasta oli elämyksellisyys, sekä yhdessä tekeminen hyvällä porukalla. Elämykselliseen ja tarinalliseen puoleen Getawayn perustajatkin omien sanojensa mukaan ovat panostaneet.

Vahva suositus!

Janillakin on sanansa sanottavana tähän liittyen. Hetkinen, annetaan kynä hänelle...


I’m With Idiots!

Ensimmäinen pakohuone-peli jonka pelasin. Eikä tule jäämään viimeiseksi.

Kiitos Anskun, Niinan ja Sakun sain mahtavan kokemuksen, kun kävimme testaamassa tätä hittituotetta.

Ilman mitään ennakkotietoja kyseisestä aktiviteetista, kokemus oli mykistävä.

Autenttisesti toteutettu ja kiehtovan tarinan ympärille laadittu 60 minuuttinen oli yksi elämäni nopeimmista. Pakohuone-peli vaati tällä kertaa päättelykykyä, hieman yleistietoa ja joukkuepelaamista.

Emme suorittaneet tehtävää, I’m idiot. Monta kohtaa olisi pitänyt ratkaista nopeammin, mutta jäimme kuitenkin vain kahden pulman päähän lopullisesta ratkaisusta ja joukkueemme toimi hyvin.

Ensikertalaiseksi loisto suoritus! Kiitos tiimille. En ollut idioottien seurassa ☺

Paljon olisi lisää kerrottavaa, mutta haluan jättää kertomatta, jotta kaikki jotka tätä suositteluni perusteella käyvät kokeilemassa saavat mahdollisimman täydellisen kokemuksen.


Kiitos vielä joukkueellemme, sekä Getawaylle hienosta *mahdollisuudesta!

Lue lisää: www.getaway.fi 

P.s: Getawaylle saa ostaa myös lahjakortteja! VinkVink vaan, jos mietit vielä joululahjaa kaikkea omistavalle läheisellesi. Yhteinen aika turhan rojun sijaan on tätä päivää. 

Lue myös: 


* Pelikokemus saatu blogi kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!