tiistai 14. helmikuuta 2017

Iloinen uutinen ystävänpäivän kunniaksi!

Olihan niitä oireita nähtävissä. Jonkinlaista väsymystä, hiljentymistä ja omiin oloihin vetäytymistä. Rauhoittumista. Pahoinvointia. Ruoan närppimistä vaikka ennen ruokahalu oli niin hurja, että hotkimista oli syytä hiukan rajoittaa. 

Tänään se tuli sitten todennetuksi. 

Lääkäri löysi ultraäänellä vähintään kolme pentua nuoremman koiran, Hertan vatsasta kasvamasta. Ne kuulemma syntyvät jo kuukauden kuluttua. Siis aivan pian! Miten tässä oikein täytyisi valmistautua? Ainakin ostamalla jotain muuta kuin raakaruokaa, koska sitä Hertta vain kantaa paikasta toiseen mutta ei syö. Vanhemmalla koiralla on, paradoksaalista kyllä, kissanpäivät. Se kun on saanut nappuloidensa lisäksi syödä tulevan mammankin sapuskat. 


Hertan kasvattaja sanoi, että pentukyselyjä on jonkinverran jo tullut, mutta jos keväinen berninpaimenkoiranpentu on haaveissasi, tsekkaa kasvattajan sivut: www.ceicei.kotisivukone.com

Mummo ja mamma

Juuri tällä hetkellä löydät kasvattajan etusivulta meidän toisen koiramme. Seniorin. Mummelin. Kymmenvuotiaan Demin siskonsa kanssa.

Hyvää ystävänpäivää ja mahtavaa viikon jatkoa 

10 kommenttia:

 1. Hetken jo mietin, että kenelle sitä jälkikasvua on tulossa :D Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos ja sinne kivaa päivää myös :)

   Poista
 2. Onneksi luin keskittyneesti jutun läpi, niin osaan onnitella oikeaa kohdetta! Onnea Hertalle <3

  VastaaPoista
 3. :D on ne eläinvauvatkin söpöjä. Hyvä päivä näille uutisille. On se lyhyt tuo koiran odotusaika, eivät ehdi vaappumaan ankan tavoin, kuten nainen viimeisillään. Siinä tietää kuinka lantion kaari ihmisessä muotoutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vain muutama kuukausi mä mäkin luulin et aikaa olis vielä 2 kk! :D

   Poista
 4. Aikamoisen hauskasti esitetty ;D Onnittelut Hertalle, hän on söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hertta kiittää ja sanoo että niin säkin oot <3

   Poista
 5. Hih mie jo ensin ajattelin että... kehtaankos edes sanoa mitä ajattelin tai siis että kenelle sitä "pentua" ajattelin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!