perjantai 24. helmikuuta 2017

Menovinkki viikonlopulle - Mennään hyvinvointifestivaaleille!

Hei sinä joogasta tai muuten vain hyvinvoinnista kiinnostunut! Mitä jos lähtisit katsastamaan kaksipäiväisiä Joogafestivaaleja tänä viikonloppuna Helsinkiin Kaapelitehtaalle?

Näillä festareilla juhlitaan viisi vuotta täyttävää tapahtumaa, kokeillaan erilaisia joogamuotoja sekä meditaatiota, mindfulnessia ja muita hyvinvoinnin lajeja. Joogafestivaalit ovat myös vähän kuin hyvinvointimessut, paikalla on nimittäin 150 näytteilleasettajaa. 

Kaapelihtaalta löytyy myös erkkajoogaa, eli joogaa kehitysvammaisille sekä lapsille suunnattua ohjelmaa. Näytteilleasettajien osastoilla on tarjolla näytehoitoja, maistiaisia, arvontoja sekä kahvila-lounge.

Minäkin osallistun näille festivaaleille sunnuntaina. Käyn kuuntelemassa luentoa ja testaan kahta erilaista joogaa. Moikkaan myös Kataa ja Emmiä, jotka luotsaavat tunnelmallista Linnan pyöräverstaan Kahvilaa Hämeenlinnassa, sekä joogamatkoja Italiaan-tarjoavaa Slow Mondoa

Uusi joogamattokin hiukan kutkuttelisi. Luulisi, että lukuisten yritysten joukosta löytyisi tarjontaa. Paikalla on ainakin Sarwa Yoga, josta ostin Janille joululahjaksi hyvän joogamaton. Mies on kehunut sitä oikein päteväksi. 


Jos kiinnostuit, kurkkaa Joogafestivaalien nettisivustolta lisää infoa: www.joogafestival.fi.

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!