sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Istuvat farkut leveälanteiselle ja kapeavyötäröiselle

Hoi sinä lyhytjalkainen, kapeavyötäröinen ja leveälanteinen nainen! Onko istuvien farkkujen metsästys lähes mahdotonta? Tässäpä sinulle vihdoin apu pulmaasi. 

Minun vartaloni malli on juuri tuollainen edelläkuvatun kaltainen. Se tekee farkkujen ostamisesta ärsyttävää, kun sopivaa mallia ei helpolla löydy. Jos takapuolen ja reisien päällä oleva farkkukangas onkin kohdillaan, on vyötärön kohta niin löysä, että tuolilla istuessani pyllystäni vilkkuu puolet. 

Ja pituus. Farkkujen puntit tuppaavat laahaamaan maata, mutta onneksi on ompelukoneen omistava äiti. Ja toisaalta, parempia pituusmitoituksiakin on nykyisin enemmän tarjolla. 


Löysin vuosi sitten puoliksi vahingossa minulle sopivan farkkumerkin. Vaatekaupan myyjä tarjosi niitä viimeisenä oljenkortenaan, kun kaikki muut oli jo sovituksessa hylätty. 

- Koitas nyt piruuttasi vielä nämä, hän sanoi itsekin epäuskoisena, että ne olisivat sopineet minulle.

Oho. Ne olivat täydelliset. Ei tarvinnut ajatella laihduttavansa tai lihottavansa mistään kohdasta. Eikä farkkuja tarvinnut viedä äidille lyhennettäväksikään. 

Nyt kun ostin samalta merkiltä toiset farkut - vaaleammat kevääksi - muistin, että minunhan piti vinkata löydöstäni täälläkin! 

Kyseessä on siis ruotsalainen Nudie Jeans. Minä ostin ensimmäisen punttiparini Hämeenlinnan Carlingsista, mutta siellä merkkiä ei enää edusteta. Nämä kuvissa näkyvät uskalsin tilata Zalandolta, nyt kun koko oli tiedossa. 


Kiitos kuvista Anna-Marialle ♥

11 kommenttia:

 1. Ihana asu! Ja kivannäköiset farkut - pitääpä laittaa farkkuvinkki korvan taakse.

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Farkkujen ostaminen on kyllä niin rasittavaa, mun pitäisi löytää (taas) jotkut hyvät mustat työkäyttöön, mutta tuntuu ettei missään ole omalle kropalle sopivia, jotka oikeasti pysyisivät pitkään mustana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta väri tuo kyllä varmasti haastetta. Löytyiskö nykyisin muuten sellaisia pesuaineita jotka pitää mustan mustana? Tai jos ne värjäisi kun alkavat haalistua?

   Poista
 3. Tosi kivat! Farkkujen ostaminen on kyllä helvetistä, varsinkin kun on tälläinen epäsuhta hukkapätkä. Lyhyet ja ohuet jalat, ei pyllyä mutta paksu maha, siinäpä haastetta... Viime aikoina mua farkkuostosten suhteen on vaatettanut H&M kids :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei toivottavasti sun jutut hoituu nyt kuntoon, niin maha litistyis ja saisit sen verran lihasta tarttumaan että ei tarvitsisi käyttää lastenkokoisia housuja. Mä pidän peukkuja ♡♡♡

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä, suosittelen sit kun farkut on hakusessa <3

   Poista
 5. Joka kerta ahdistun farkkuja ostaessa, vaikka saisinkin myyjältä apua. Oikeastaan mitkään eivät ole koskaan tuntuneet kauhean hyviltä (mallini hyvin samanlainen kuin sinullakin, leveä lanne ja kapea vyötärö, aina valuu tai kiristää jostakin) kunnes kävin sovittamassa mekkoa kirppisryhmän kautta ja myynnissä oli myös me+i:n farkut, jotka suorastaan sujahtivat jalkaan ja olivat aivan täydelliset! Jos kaupassa tulevat Nudie Jeansit vastaan niin pistän kyllä kokeiluun, yksillä farkuilla ei pitkälle pötkitä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!