sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Uusi kevät-tukka

Oho. Taas hiusasiaa. Muistatko, kun viime vuoden puolella värjäsin hetken mielijohteesta hiukseni tummiksi? (Aiheesta kertova postaus muuten lukeutuu jostain syystä luetuimpien listalle.) Muutoksen taustalla oli kyllästyminen, mutta hiusvärin nappasin ex tempore K-Kaupasta. 

Nyt sain taas tarpeekseni. Kaipasin keveyttä ja raikkautta. Sellaista kevät-tukkaa. 

Tästä lähdettiin

Sitten ystäväni - kampaaja ammatiltaan - pyysi tutustumaan liikkeeseensä, jota en ollut vielä ehtinyt käydä tsekkaamassa. Kuulemma samalla voisimme uudistaa meikäläisen kuontaloakin.

Sattuipa somasti, tuumasin ja raivasin into piukeena kalenteriin tilaa.

Iloinen liikkeenomistaja ovellaan

Kiinnitän nykyisin uudella tavalla huomiota ympärillä olevien ihmisten asennoitumiseen heidän omia töitään ja ammattejaan kohtaan. Tämä muutos johtuu varmastikin ihan puhtaasti omasta alanvaihtoprojektistani - joka muuten on saanut taas uudenlaisia käänteitä. 

Kiinnostaa, miten ihmiset ovat päässeet pisteeseen jossa ovat. 


Pohdin, ovatko he tyytyväisiä, ja jos eivät ole, mitä he tekevät asialle. Unelmat ja intohimotkin kiinnostavat. Niitä kohdenhan tässä ollaan itsekin matkalla.

Siksi on ollut hyvin mielenkiintoista seurata kampaaja-ystäväni Marin taivalta kohti omaa unelma-ammattiaan. Se ei ehkä ole ollut helppo, mutta pirun määrätietoinen se on ollut.

Nyt Mari on unelma-ammatissaan, ja pyörittää omaa liikettään suurella sydämellä.

Kun tiedän matkan varrelle osuneet koukerot, osaan ihan erityisesti arvostaa tuota peräänantamatonta ja kunnianhimoista naista, jonka rakkaus omaa alaa kohtaan todella näkyy.

Tuosta mimmistä moni voisi ottaa mallia. Ainakin allekirjoittanut fanittaa.


Tervakoskella sijaitseva Parturi-Kampaamo The LoB - se on yrityksen nimi - on täynnä hyvää energiaa. Rakkautta ja positiivisuutta. 

Siellä tuntuu jo ovella siltä, että on toivottu asiakas.


Foliot päässäni värin vaikuttaessa tutkailin tiloja. Ne olivat valoisat ja suuremmat kuin olin luullut. Oven takaa paljastui nimittäin vielä huone. Se on varattu kynsi- ja kulmakarvamuotoilulle sekä ripsipidennysten tekoon.

Heppatytöksi paljastunut kynsimuotoilija Alisa olikin paikalla. Hän teki muuttoa liikkeeseen, ja siinä sivussa he pohtivat yhdessä Marin kanssa, millaiset kynnet paikan omistajalle sopisi. Minä ehdotin mustia keltaisella twistillä tai toisin päin. Sellaisen lakkauksen minä ottaisin nyt, jos en tekisi hoitotyötä.

Voit varata myös aurinkoisen Alisan palveluita The LoB:n nettiajanvarauksen kautta.


Ai mitä kynsikarkkeja. Miten olisi pääsiäisen keltaiset kynnet mustilla yksityiskohdilla? 

Iloinen henkilökunta: Alisa ja Mari


Mutta hei! Haluattekos nähdä millaisen kevät-tukan lopulta sain?

Raikkautta ja luonnollisuutta tuli, ja pitkästä, piiitkästä aikaa vaaleutta. Se olikin tervetullutta monen vuoden jälkeen. 

Vaikka jälkeen-kuvat onkin otettu luonnonvalossa, oikea sävy ei täysin näyttäydy. Se on nimittäin vähän kirkkaampi. 


Leppoisaa sunnuntain jatkoa sinulle ♥Uusi look saatu. Kiitos Marille. 

10 kommenttia:

 1. Ihana uusi tugee, juuri sopiva kevättä ja kesää varten :).

  VastaaPoista
 2. Ihana kevättukka, tosi raikas <3 Minustakin on ihana seurata ihmisiä, jotka ovat löytäneet oman juttunsa ja nauttivat täysillä siitä mitä tekevät <3 Intohimo omaa juttua kohtaan tuntuu aina heijastuvan niin kauas ja niin moniin asioihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, kiva kuulla :)

   Joo se on totta. Mäkin olen tajunnut tän vasta, että mitä se todellinen intohimo on.

   Poista
 3. Oi miten sievä kevättukka! Tunnistin muuten itseni tuosta mitä kirjoitit mielenkiinnostasi seurata ihmisten asennoitumista työhönsä: näin alan vaihdon ja yrittäjyyden myötä minäkin olen alkanut kiinnittää huomiota noihin asioihin enemmän kuin koskaan aiemmin. Kuten myös arvostaa hyvää ja aitoa, suoraan sydämestä tulevaa asiakaspalvelua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! :)

   Haha! Joo näin se on. Se mikä on itselle ajankohtaista, se alkaa näyttäytymään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!