torstai 4. toukokuuta 2017

Nostalginen tyyli kolahtaa tähän hippiin

Yhteistyössä Instrumentariumin kanssa 

Viime vuodet ovat tuoneet tullessaan kaikenalaista. Iloa, itkuja ja mielipahaa, onnistumisia, takapakkeja sekä ihmisenä kasvua. Olen siitä onnekkaassa asemassa, että olen saanut mahdollisuuden kehittyä ehjemmäksi. Sama on puolihuolimattomasti tapahtunut myös tyylilleni.

Minun ei enää tarvitse pyrkiä tuomaan vaatteilla esiin persoonaani, joka oikeastaan oli vähintäänkin yhtä repaleinen kuin pukeutumistyylinikin. Tänä päivänä haluan panostaa helppouteen ja mukavuuteen. Ei tarvitse yrittää olla jotain väkisin.

On silti yksi tyyli, joka saa minut takuuvarmasti aina innostumaan. 70-luvun tyyli pursuaa  kauniita luonnonläheisiä materiaaleja, ja sen sävymaailma kiinnostaa sisäistä hippiäni. Enkä voi olla ihastelematta hapsuja, tai maahan saakka laskeutuvia hameenhelmoja. Aurinkolaseissa suuret tai vaihtoehtoisesti pyöreät kiinnostavat. 

Ehkä juuri siksi nappasin bloggaajien inspiraatiopäivässä käsiini Instrumentariumin pisteeltä ruskeat, muotolinjaltaan pyöreät lasit Heritage merkiltä. Sitten löysin itseni hassuttelemasta yhdessä Ilonan, Senjan sekä Nessan kanssa kameran edestä.

En ehkä kestä miten ihanalta Ilona näyttää sihteerilookissaan, vanhanaikainen puhelin käsissään Sanni Riihimäen ottamassa valokuvassa

Meillä kaikilla on ylläolevassa kuvassa nostalgiaa henkivästä Spactacles of time –mallistosta valitut silmä- tai aurinkolasit. Italiassa valmistettu mallisto on hakenut inspiraatiota menneltä vuosikymmeniltä, ja sekös jos jokin sai minut kiinnostumaan. Jos sinua kiinnostaa, tsekkaa Instrumentariumin sivuilta (klik) koko Heritagen valikoima. 


Ja jos sinua kiinnostaa trendit tai klassikot - niin vaatteissa kuin laseissakin - kurkista Instrumentariumin TrendWalk-sivulle. Nämä ihanat naiset tässä, Anna-Maria Secret Wardrobe-blogista ja Saara Rööperin rouva-blogin takaa, ovat klassikkoainesta isolla Koolla upeissa kehyksissään

Onko sulla joku tietty aikakausi, joka tyylillisesti kolahtaa?

Torpan tyttö-blogin Ilona nappasi kuvan minusta, sekä yhteiskuvan Saarasta ja Anna-Mariasta. Kiitos!

7 kommenttia:

 1. Haha, silmälasit ehkä tekee fiksumman näköiseksi kuin onkaan :D Nuo lasit oli kyllä kivat, vaikka olen vähän toisenmallisia itselleni aikaisemmin haaveillut...
  On ollut omallakin kohdalla kiva huomata, että oma pukeutumistyyli alkaa vihdoin ja viimein löytyä kaikenlaisten kokeilujen jälkeen. Ja alan vihdoin oppia myös, että ei kannata ostaa värejä vaatekaappiin kun en niitä kuitenkaan käytä. Tuo bid-päivän vihreä oli suorastaan rohkea ostos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mitä, onko sulla ollut paljon erilaisia kokeiluja? Jotenkin vaikea kuvitella kun on pitäyt sun tyyliä jotenkin kauheen selkeänä: mukava, luonnonläheisyyttä henkivä ripauksella leikkisyyttä :)

   Poista
  2. Ehkä se on ollut jokusen vuoden jo aika standardi, mutta nuorempana luulin muun muassa että kirkkaat värit olisi välillä ihan hyvä idea. Ei ollut. Ja joskus keräilin värikkäitä sukkahousuja ja toin niillä aikamoisia väri-iloitteluja katukuvaan. Enkä halua edes muistella sitä beessiä pikkutakki-kautta (onneksi siitä on niin kauan että kukaan muukaan ei muista, mutta se oli siis sitä aikaa kun ei vielä edes käytetty sanaa beige :D )
   Ilona / Torpan Tyttö

   Poista
 2. On aika hauskaa, että vasta nyt on minulle alkanut muodostumaan oma tyyli ja oikeasti kiinnostaa mitä laitan päälle ja minkä kanssa ja se tajuaminen ettei kaikki oikeasti näytä hyvältä päälläni. Minuun iskee oikeastaan kaikki boheemi ja vähän villi, eri asia sitten uskallanko sellaisia käyttää :D Olen koonnut viime päivinä pinterestiin kollaasia aiheesta: https://fi.pinterest.com/lemmitar/style/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä tsekkasin sun kollaasin, mitä silmäkarkkia! :D ♡♡♡ Olisin voinut kerätä samanlaisen.

   Poista
 3. Silmälasit on mulle lähinnä asuste, joilla leikittelen. Kaikki kehykset kolahtaa, mutta täyspyöreät ei sovi mulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mun tuli nyt kova tarve nähdä sut täyspyöreissä kehyksissä:D Oon varma et näyttäisit aika hitsin hyvältä :D Tää täytyy nyt hei selvittää!

   Poista

Kiitos kommentistasi!